https://mobirise.com/

Overige producten

Kruizen

Deze draagschragen zijn gemaakt van 20mm dik transparant kwaliteits plexiglas. Door het gebruik van deze draagkruizen gaat de aandacht naar de kist en het geeft het geheel een heldere uitstraling.
De schragen kunnen een gewicht dragen tot 300 kg. Afmeting: (h x b) = 50 x 32 cm.

Van deze schragen kan ook een deel bedrukt worden. U kunt op deze manier bijvoorbeeld uw huisstijl summier terug laten komen of een sfeerafbeelding laten bedrukken.
Deze bedrukking geeft de draagschragen meer cachet en sfeerbeleving. 

Knoppenhouder

Deze knoppenhouder van gelaserde kwaliteit is gemaakt van 4mm dik plexiglas. De houder is voorzien van 8 verzinkingen en gaten van 5mm doorsnede.
Afmeting: (l x b x h) = 196 x 160 x 60 mm.

Deze knoppenhouder kan uitgevoerd worden met uw logo of huisstijlelement. U kunt kiezen uit een dekkende bedrukking of een semi-transparante uitvoering.
De houder kan eventueel volledig bedrukt worden, maar dan zonder dekwit-inkt erachter, waardoor de opdruk een fraaie transparante uitstraling krijgt.

Bloemenplank

De taps toelopende bloemenplank is gemaakt van 4 mm dik plexiglas. De standaard uitvoering heeft een afmeting van
(l x b x h) 607 x 296 x 38 mm.

De bloemenplank kan bedrukt worden met uw logo, huisstijlelement of decoratie. Deze bedrukking kan uitgevoerd worden in een dekkende uitvoering of een semi-transparante versie. De plank kan met de semi-transparante uitvoering eventueel volledig bedrukt worden. Bedrukking met dekwit (dekkend) kan alleen uitgevoerd worden op de liggende zijde. De bedrukking wordt standaard uitgevoerd aan de achterzijde van het plexiglas om beschadigingen te voorkomen en een diepe glans te verkrijgen.

Halve opbaardeksel

Dit taps toelopende halve opbaardeksel is gemaakt van 4 mm dik plexiglas. De standaard uitvoering heeft een afmeting van (l x b x h) 1018 x 570 x 40 mm.

Op verzoek kan dit deksel ook uitgevoerd worden in 8 mm dik plexiglas. Deze versie wordt gebruikt om doorhangen te voorkomen en heeft een robuuste kwaliteit.

Het deksel kan bedrukt worden met uw logo, huisstijlelement of decoratie. Deze bedrukking kan uitgevoerd worden in een dekkende uitvoering of een semi-transparante versie. Het deksel kan met de semi-transparante uitvoering eventueel volledig bedrukt worden. Bedrukking met dekwit (dekkend) kan alleen uitgevoerd worden op de liggende zijde. De bedrukking wordt standaard uitgevoerd aan de achterzijde van het plexiglas om beschadigingen te voorkomen en een diepe glans te verkrijgen.