mobirise.com

NIEUWS

DZU nieuwsberichten, weetjes en belangrijke data voor uw kalender

Bedankt voor uw bezoek

Erg blij zijn we met de opkomst tijdens de Uitvaartvakbeurs ! (post: 3 oktober 2016)


Wij danken alle bezoekers aan onze beursstand in Gorinchem en voor de interessante gesprekken die we met elkaar hebben gehad.
De Uitvaart Vakbeurs is voor ons een groot succes geweest en ook onze nieuwe huisstijl en 'Hoogstpersoonlijk' kerncatalogus zijn met enthousiasme ontvangen. Wij gaan nu ons uiterste best doen om alle klantvragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Alle hoogstpersoonlijke kisten getoond op de beurs zijn vanaf heden te bestellen af fabriek en wij zijn er van overtuigd dat de nieuwe stijlcategorieën zeer goed zullen aansluiten bij de diversiteit van uw klanten. 

Voor een impressie van de beurs klik hier voor de beursvideo. (komt binnenkort......)

Collage DZU Uitvaartkisten op de Uitvaartvakbeurs 2016

Uitvaartvakbeurs 28, 29 & 30 september

DZU staat in Gorinchem op standnummer 120 (post: 1 september 2016)

Uitvaart Vakbeurs 2016

'Fit naar de Toekomst'


Ruim 300 toeleveranciers uit de uitvaartbranche heten u van harte welkom bij de Uitvaart Vakbeurs 2016! 


De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) initieert in 2016 weer deze vierjaarlijkse vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche. Het centrale thema van deze editie is ‘Fit naar de Toekomst’.Doel van de Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. 


Bekijk de sfeerimpressie van de vorige editie in 2012


Bekijk de plattegrond van de beurs
DZU staat op de vakbeurs op standnr 120 waar wij onze nieuwe uitvaartkistencollectie tonen en uitleg geven over onze nieuwe stijlcategorieen in uitvaartkisten. Dit doen wij in een ontspannen sfeer terwijl u aan een zeer bijzondere tafel zit. 


U bent van harte welkom op
standnummer 120.

: