Web Creator

OVER DZU

meer dan 100 jaar ervaring in het maken van grafkisten

DZU Uitvaartkisten heeft een meer dan 100-jarige geschiedenis. Wij leverden rond het jaar 1910 al op maat gemaakte meubelen aan Paleis het Loo. Inmiddels is er natuurlijk veel veranderd en zijn we honderd procent toegelegd op de vervaardiging en levering van uitvaartkisten. 

We staan sinds jaar en dag in de markt bekend als een consistente en kwalitatieve leverancier van uitvaartkisten. In Apeldoorn hebben wij een eigen volledig uitgeruste houtbewerkingsfabriek, waardoor wij bijna alle fabricagestappen in eigen hand hebben en op onze eigen locatie kunnen uitvoeren.


Onze ‘mannen van hout’, zoals wij onze kistenmakers ook wel noemen, zijn elke dag gepassioneerd aan het werk om mooie houtproducten te maken en met zorg en aandacht te regelen dat onze uitvaartkisten tijdig op de plaats van bestemming komen.

Wij leveren over de volle breedte en naar alle tevredenheid van onze klanten nagenoeg alle mogelijkheden in kistmodellen, (kleur)afwerkingen, montages, bekledingen en maatvoeringen. Wij blijven ook altijd zoeken naar de juiste persoonlijke stijl uitvaartkist bij ieder afscheid.


DZU onderscheidt zich als een bedrijf dat kwaliteit en de persoonlijke benadering van de klant als hoogste in het vaandel heeft staan.

Wij behandelen daarom onze klanten: ‘Hoogstpersoonlijk’. 

Voor bestaande relaties

Dzu is erg blij met extreem tevreden klanten. Hiervoor hebben wij ons NETWERKDOOSJE ontwikkeld. In het netwerkdoosje zitten 8 historische ansichtkaarten met afgebeelde kisten uit de vijfiger jaren.

Wordt u ook blij van DZU?
Geef dan een ansichtkaart aan een collega en samen maken we ons netwerk sterker!

Als dank voor de gegeven referentie ontvangt u een korting op onze nieuwe collectie van Wades.